Reviews


5 stars after 46 reviews
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Great food! But every time you forget something! First a milkshake then a burger then a sauce then the fries!!!! 7/11/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We ordered the Rotisserie & Fried Chicken All In Menu. To clarify, it includes a half chicken, not a whole chicken, would be nice to mention on the site. It also included some tenders and wings. The coleslaw salad portion was bigger than expected. It should include 2 sauces. Unfortunately we only received 1 sauce (bbq) and no mayo. It's a bit disappointing there always is an issue with the delivery. Last time we didn't receive the cola Zero. And other times we didn't receive the prawn crackers from their Thai (KOH) restaurant. The quality and food is very tasty, just a shame this keeps happening. 7/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was weer perfect 7/4/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delicious food and loved the seasoning on the roast chicken. 2 stars for takeaway as timing was a bit long (almost 1 hour and we live in IJburg) and one item was forgotten from our order which seems to always happen when we order with this chain of restaurants. We received our drink 30 mins later after original delivery. Nice to be compensated but a shame it seems to happen too often 6/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De halve gegrilde kip was mals maar er zat helaas weinig smaak aan. Het vel van de kip was slap in plaats van knapperig, dus de kip was niet vers van de grill. De gegrilde groenten die ik had waren flauw en smakeloos. Er was één kruid aan toegevoegd dat nogal overheerste en er zaten ook een soort boontjes (peulvruchten) bij, waarom?? Positief: de frites waren erg lekker van smaak, wel slap, ik moest ze even oppiepen in de oven. De bezorging was supersnel! 6/27/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit vh eten is prima in orde maar de afhandeling vd bestellingen kan echt beter. Deze keer verkeerde saus ontvangen , heb er nu niet over gebeld. Anders was het eten koud voordat juiste saus binnen was. Vorige keer de verkeerde patat en salade etc. Er ontbreekt altijd wel iets.. dat is een puntje v aandacht. Verder goed concept, fijn dat er door jullie op ijburg steeds meer keus is! 6/25/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kip was heerlijk maar bij de vleugeltjes aangebrand. 6/23/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We are frequent customers of the other Thai and Indo restaurants of this chain, decided to try out the grilled chicken and was happy with the food. Tasty and soft grilled chicken, the corn and the sweet potato fries are to die for. Have ordered 3 times, and counting... 6/20/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt beste kip ever! 6/19/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great portion size, came in quickly & I enjoyed ce chickhan! 6/19/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was deze keer aanzienlijk groter dan de vorige keer! Dank namens mijn man😉 6/17/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chicken was tasty and was delivered at the requested time. Would order again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eenvoudige bestelling, foutieve onderdelen. Verkeerd produkt en ontbrekend produkt. Kip op zich prima, maar niet bijzonder. Waarom niet gebeld. Geen zin om te moeten wachten op nabezorgen. De maaltijd is dan koud. Dat kan beter. 6/13/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dry, little bit burned, no taste. Only ate 1/4 6/11/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious food and it was delivered really quickly! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb hier nu al drie keer besteld en elke keer top! De Korean Chicken is to die for. 6/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gekruide en malse gegrilde kip! En knap dat zelfs de patat crispy aankomt! 6/5/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Goede aanvulling op het aanbod van IJburg eats. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Frietjes waren koud, er zaten geen sausjes bij de kip en er zat een bakje gewone salade bij ipv cowlsla! Helaas niet echt tevreden 5/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was zoals gewoonlijk naar wens 5/25/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijk gegeten. TOP 5/15/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was naar wens dank hiervoor en de smaak was peefect 5/14/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Malse kip! En snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top! 5/8/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bbqsaus zat er niet bij 5/7/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten viel erg tegen kip niet gaar rest matig bezorger superlief maar kwaliteit echt niet en gek want bestel vaak koh en dat is altijd superlekker. Jammer hoor te duur voor wat je krijgt 4/29/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Koude friet en bestelde sauzen niet geleverd. Kip was lekker maar met andere items overall slechte ervaring 4/28/2020
Dag Edgar, ik wil graag een herkansing. we kunnen veel beter. kun je me hierover bellen ajb? dank je wel en hopelijk tot snel, henk-jan > 06 - 16 27 26 31
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, nette bezorgers en uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. 4/28/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, heerlijk eten! 4/25/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Kip aan Huys Krijn Taconiskade 374 020 – 820 86 23
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik houd van de boneless 4/24/2020
Ijburg Eats 5 stars after 46 reviews
Ijburg Eats